Ervaringen

Paulus Nabbe
Creatief directeur Smidswater
Paulus Nabbe

“Door de liefde voor mijn vak is het gemakkelijk om daar veel aandacht en tijd aan te geven. Moeilijker vind ik het om ook aandacht voor mezelf te hebben. Ik zit veel in m’n hoofd en (te) weinig in mijn lijf, dat sleep ik gewoon overal mee naar toe. Werk, sport, gezin; in de dynamiek van de week geeft de les van Mattijs een mooi tegenwicht aan alle hectiek. Inspirerende lessen met een gezonde dosis humor en relativering. De volgende dag ben ik toch altijd weer wat scherper en energieker!”

 

Corina den Broeder
ministerie van Veiligheid en Justitie
Corina den Broeder

“De training is allereerst leuk om te doen. Het helpt mij bovendien om – op werk en overal – met van alles te kunnen dealen met een ruime en vrolijke geest, een wijd blikveld en een gezond lichaam. En erom te lachen als dit mislukt?”

 

Luc
Verpleegkundige Psychiatrisch ziekenhuis
Luc

“Waar ik op het werk vaak te maken heb met conflicten met verwarde mensen, helpen de lessen mij m’n energie bij mezelf te houden. Ik kan daardoor beter afstand nemen van de situatie en daardoor alles beter overzien. Bovendien maak ik me minder druk over dit soort lastige situaties. Ik voel me sterker in mezelf.”

Lilian Kluivers
Do-in Academy, directeur
Lilian Kluivers

“Mattijs doceert met een heel eigen stijl: origineel, rustig, nonchalant en bescheiden. En tegelijk krachtig en met vertrouwen. In een rustige sfeer biedt Mattijs veel informatie die goed is opgebouwd en praktisch is ingebed. De training bracht heel wat teweeg en gaf me veel energie.
Ik ben er trots op dat Mattijs ook binnen Do-in Academy lessen verzorgt.”

Kaspar Kröner
Countertenor
Kaspar Kröner

“Training met Mattijs opende nieuwe (innerlijke) werelden en gaf me veel inspiratie in mijn zoektocht naar betere verbinding met mijn lichaam en zangstem.”