Ervaringen

Caroline Wiedenhof
Programma-manager DARE, ministerie van Buitenlandse Zaken
Caroline Wiedenhof

“Mattijs’ trainingen vormen het bewijs dat eenvoud en diepgang samen kunnen gaan. Hij brengt de aandacht voor vitaliteit naar de werkvloer, niet door te praten, maar met heel praktische dagelijkse methodes. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en toepasbaar. Ze maken het werk gezond en vrolijk en stimuleren onderlinge verbondenheid en oordeelsvermogen. De training blijkt ook heel goed aan te slaan bij mensen die in hun vrije tijd al veel doen aan sport, meditatie of yoga.”

Paulus Nabbe
Creatief directeur Smidswater
Paulus Nabbe

“Door de liefde voor mijn vak is het gemakkelijk om daar veel aandacht en tijd aan te geven. Moeilijker vind ik het om ook aandacht voor mezelf te hebben. Ik zit veel in m’n hoofd en (te) weinig in mijn lijf, dat sleep ik gewoon overal mee naar toe.” … “Inspirerende lessen met een gezonde dosis humor en relativering. De volgende dag ben ik toch altijd weer wat scherper en energieker!”

Corina den Broeder
Hoofd Rijksacademie voor Financiën, Economie en Bedrijfsvoering
Corina den Broeder

“De training is allereerst leuk om te doen. Het helpt mij bovendien om – op werk en overal – met van alles te kunnen dealen met een ruime en vrolijke geest, een wijd blikveld en een gezond lichaam. En erom te lachen als dit mislukt.”

Lilian Kluivers
Do-in Academy, directeur
Lilian Kluivers

“Mattijs doceert met een heel eigen stijl: origineel, rustig, nonchalant en bescheiden. En tegelijk krachtig en met vertrouwen. In een rustige sfeer biedt Mattijs veel informatie die goed is opgebouwd en praktisch is ingebed. De training bracht heel wat teweeg en gaf me veel energie.
Ik ben er trots op dat Mattijs ook binnen Do-in Academy lessen verzorgt.”