Formats

Kick off/pitstop/pilot
Kick off/pitstop/pilot

Een korte kickstart of energizer om het werkklimaat te optimaliseren. We trekken ons hoofd even uit de cloud en zetten onze voeten stevig op de grond. Gezamenlijk komen we terug in het hier-en-nu, zetten een gunstige flow neer en verbinden ons met een heldere intentie. Kijk hier voor verschillende workshops.

 

Bent u geïnteresseerd maar wilt u eerst aan den lijve ondervinden wat MENG Elementair werk voor uw organisatie kan betekenen? Wij bieden u de mogelijkheid voor een aantrekkelijke prijs een Pilot of workshop te beleven.


Live/online // ½ – 2 uur // 10 – 300 deelnemers


mattijs@elementairwerk.nl

Work in progress
Work in progress

In acht weken ontwikkel je gedegen ervaring van een efficiënte psycho-somatische balans en krijg je helder inzicht in de betekenis daarvan voor jouw werk. Je leert enkele korte en krachtige routines die je naar believen in je dag kunt integreren om de gewenste kwaliteiten eigen te maken. In week 2 en 7 richt je je in kleine peergroups en de trainer op jouw persoonlijke ontwikkelvraag.


Online // 8 x 1 uur (waarvan 2 x 1 uur individuele sessie) // 10 – 30 deelnemers


mattijs@elementairwerk.nl

3 V (Vitaliteit, Verbinding, Visie)
3 V (Vitaliteit, Verbinding, Visie)

Deze training biedt deelnemers verdiepend inzicht in de eigen modus operandi, aan de hand van een brede kijk op Vitaliteit, Verbinding en Visie binnen organisaties. Hiermee leer je optimaal navigeren binnen de turbulentie van werk en leven. Deze training wordt rijkelijk onderbouwd met theorie en geïllustreerd met filmbeelden.


Dag 1
Vitaliteit – Het belang van gezondheid, veiligheid en het vertrouwen (in ons vermogen).
Dag 2
3 V’s en moeiteloosheid –  De efficiëntie van integriteit
Dag 3
Vitaliteit en verbinding – Waarom wij ons uitputten en waarom dat de organisatie geen goed doet
Dag 4
Verbinding –
Vijf drijfveren optimaliseren
Dag 5
En visie? – Het wiel opnieuw uitvinden


Live training // 5 dagdelen // 7 – 30 deelnemers


mattijs@elementairwerk.nl

 

Fit for work
Fit for work

Op regelmatige basis trainen biedt individuen een betere gezondheid en een montere geest. Teams en organisaties profiteren van een uitstekend moreel en teruglopend ziekteverzuim. Delen in zoiets elementairs als ademen en bewegen vergroot de sociale cohesie.
In overleg verzorgen wij bv. om de twee weken 3/4 uur training.


Online // Herhaaldelijk 30 minuten tot 1 uur training // 10 – 300 personen


mattijs@elementairwerk.nl

Single Session Training
Single Session Training

Bied jouw mensen een enkele sessie, online training voor individuele medewerkers.
Aan de hand van de vraag van de deelnemer biedt deze sessie hen de gelegenheid zichzelf bij een te pakken en te herkalibreren.
Soms voldoet het om een eerlijk gesprek te hebben, voorbij het gebruikelijke kantoor vocabulaire. Vaak bied ik kleine tips, trucs of individuele praktische oefeningen die bijdragen aan het ankeren van zelfwaardering en enthousiasme.

Als organisatie stel je een pakket van sessies samen dat aan alle, of juist specifieke medewerkers wordt aangeboden.


Online // 1 uur // 1 persoon


mattijs@elementairwerk.nl

Leiderschaps track
Leiderschaps track

In een tijd waarin het ontkoppelen van de mens van natuurlijke processen tegen ons begint te werken, kunnen wij wezenlijk verschil maken door haar kracht te leren kennen. Los van de geconditioneerde wereld komen de mechanismen van leiderschap haarscherp aan het oppervlak.

Wij verzorgen een meerdaagse track in de natuur, ondersteund door fysieke oefening en mentale training. Desgewenst intensiveren wij deze ervaring door de ontmoeting met roofvogels of paarden. Deze blijken, op hun eigen unieke manier, een indrukwekkende spiegel voor ons leiderschap en ons zijn.


Live (Nederland/Spanje) // 2 – 5 dagen // 5 – 12 personen


mattijs@elementairwerk.nl