Formules

Pilot / Introductie
Pilot / Introductie

Bent u geïnteresseerd maar wilt u eerst aan den lijve ondervinden wat MENG Elementair werk voor u kan betekenen? Wij bieden u de mogelijkheid voor een aantrekkelijke prijs in company of online een Pilot te beleven.


// Prijs op aanvraag. //


Meer info of aanmelden >

Kick off / Pit stop
Kick off / Pit stop

Voor een montere start van de werkdag verzorgen wij op locatie, ‘en route’ of in company een korte training. Een praktische kick-start om het werkklimaat te optimaliseren. We zetten de benen stevig op de grond en verbinden ons met een heldere intentie. 
Liever een lunch training? We bieden een inspirerende ‘reset’ van de dag voor een energiek vervolg van de week.
Nu ook via video conferentie.


// 15 minuten tot 1 uur training. 10-50 personen. Prijs vanaf €15 p.p. //


Meer info of aanmelden >

Work in progress
Work in progress

In vier trainingsdagen ondervinden we aan den lijve de voordelen van kleine aanpassingen in onze dagelijkse routine. Onze geestesgesteldheid en hoe we zitten of staan is allesbepalend voor onze effectiviteit. Onze gemoedsrust bepaalt tevens onze creativiteit en ons vermogen tot samenwerking. Alleen fit en wakker in ons lijf zijn we authentiek en kunnen wij werkelijk excelleren.


Dag 1

Loslaten – Loskomen van stress en weerstand

Dag 2

Efficiëntie – Verhogen van flow

Dag 3

Structuur – Manifesteren van intentie

Dag 4

Rendement – Duurzame kracht


// 4 x 1 uur training. 10-25 personen. Prijs vanaf €90 p.p. //


Meer info of aanmelden >

3 V (Vitaliteit, Verbinding, Visie)
3 V (Vitaliteit, Verbinding, Visie)

Een brede kijk op hoe Vitaliteit, Verbinding en Visie doorwerken op het welzijn en de efficiëntie van individuen en organisaties. Dit universele drieledige mensbeeld geeft de deelnemer helder zicht op de eigen staat van zijn en helpt de juiste prioriteiten te stellen in de omgang met het dagelijks werk en leven. 

Deze training wordt rijkelijk onderbouwd met theorie en geïllustreerd met filmbeelden.


Dag 1
Vitaliteit – Het belang van onze gezondheid, het gevoel van veiligheid  en het vertrouwen in ons vermogen.
Dag 2
Verbinding – Hoe wij processen kunnen optimaliseren door onze kalmte te bewaren.
Dag 3
Visie – Waarom de wijze niet spreekt. 


// 3 x 4 uur training. 10-25 personen. Prijs vanaf €240 p.p. //


Meer info of aanmelden >

FIt for work
FIt for work

Op regelmatige basis trainen biedt individuen een betere gezondheid en een montere geest. Teams en organisaties profiteren van een uitstekend moreel en teruglopend ziekteverzuim. Gezamenlijk delen in zoiets elementairs als ademen en bewegen stimuleert de saamhorigheid.
Al naar gelang de aard en wens van de organisatie richten wij ons meer op beweging of op meditatie. Het is ook mogelijk een korte Taij Quan vorm te leren (Taiji Quan is meer krijgskunstig van aard en is motorisch complexer).
Wij bieden aantrekkelijke prijzen wanneer u op regelmatige basis gaat trainen. In overleg verzorgen wij bv. om de twee weken een uur training.
Ook online.


// 15 minuten tot 1 uur training. 10-50 personen. Prijs vanaf €15 p.p. //


Meer info of aanmelden >

Leiderschaps track
Leiderschaps track

In een tijd waarin we de verbinding met de natuur en haar elementen kwijt raken, kunnen wij het verschil maken door ons aan haar kracht over te geven. Los van de geconditioneerde wereld komen de mechanismen van leiderschap haarscherp aan het oppervlak.

Wij verzorgen een meerdaagse track in de natuur, ondersteund door fysieke oefening en meditatie. In overleg versterken wij deze ervaring door intense ontmoetingen met roofvogels of paarden – welken beiden op hun eigen mysterieuze manier een indrukwekkende spiegel voor ons betekenen.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw team.


// 3 – 9 dagen. 5 – 12 personen. Prijs n.o.t.k. //


Meer info of aanmelden >