Formules

Pilot / Introductie
Pilot / Introductie

Bent u geïnteresseerd maar wilt u eerst aan den lijve ondervinden wat MENG Elementair werk voor uw organisatie kan betekenen? Wij bieden u de mogelijkheid voor een aantrekkelijke prijs in company of online een Pilot te beleven.


mattijs@elementairwerk.nl

Work in progress
Work in progress

In vier trainings blokken ondervinden we aan den lijve de voordelen van kleine aanpassingen in onze dagelijkse routine. Onze geestesgesteldheid is allesbepalend voor onze effectiviteit. Onze gemoedsrust bepaalt tevens onze creativiteit en ons vermogen tot samenwerking. Alleen fit en wakker in ons lijf zijn we authentiek en kunnen wij werkelijk excelleren.


Dag 1

Loslaten – Loskomen van stress en weerstand

Dag 2

Efficiëntie – Verhogen van flow

Dag 3

Structuur – Manifesteren van intentie

Dag 4

Rendement – Duurzame kracht


// 4 x 1,5 uur training. 10-25 personen. //


mattijs@elementairwerk.nl

3 V (Vitaliteit, Verbinding, Visie)
3 V (Vitaliteit, Verbinding, Visie)

Een brede kijk op hoe Vitaliteit, Verbinding en Visie doorwerken op het welzijn en de efficiëntie van individuen en organisaties. Deze training geeft deelnemers helder zicht op de eigen staat van zijn en helpt de juiste prioriteiten te stellen in de omgang met het dagelijks werk. 
Deze training wordt rijkelijk onderbouwd met theorie en geïllustreerd met filmbeelden.


Dag 1
Vitaliteit – Het belang van gezondheid, veiligheid en het vertrouwen in ons vermogen.
Dag 2
Verbinding – Hoe wij processen kunnen optimaliseren door onze kalmte te bewaren.
Dag 3
Visie – De kunst van moeiteloosheid. 


// 3 x 4 uur live training. 10-25 personen. //


mattijs@elementairwerk.nl

 

FIt for work
FIt for work

Op regelmatige basis trainen biedt individuen een betere gezondheid en een montere geest. Teams en organisaties profiteren van een uitstekend moreel en teruglopend ziekteverzuim. Delen in zoiets elementairs als ademen en bewegen vergroot de sociale cohesie. Al naar gelang de aard en wens van de organisatie richten wij ons meer op beweging of op meditatie. Het is ook mogelijk een korte Taij vorm te leren.
Wij bieden aantrekkelijke prijzen wanneer u op regelmatige basis gaat trainen. In overleg verzorgen wij bv. om de twee weken een uur training.


// 15 minuten tot 1 uur training. 10-50 personen. //


mattijs@elementairwerk.nl

Leiderschaps track
Leiderschaps track

In een tijd waarin we de verbinding met de natuur en haar elementen kwijt raken, kunnen wij het verschil maken door haar kracht te leren kennen. Los van de geconditioneerde wereld komen de mechanismen van leiderschap haarscherp aan het oppervlak.

Wij verzorgen een meerdaagse track in de natuur, ondersteund door fysieke oefening en meditatie. In overleg versterken wij deze ervaring door de ontmoeting met roofvogels of paarden – welken op hun eigen mysterieuze manier een indrukwekkende spiegel voor ons blijken te zijn.


// 2 – 5 dagen. 5 – 12 personen. //


mattijs@elementairwerk.nl