Methode

“I-in-now – the invisible origin of your real presence and power”
– O. Scharmer


MENG Elementair werk biedt ervaringsgerichte trainingen voor duurzame veranderingen in het moreel van individuen en teams. Wij combineren inzichten in leiderschap, psychologie en gezondheid met technieken uit o.m. krijgs- en geneeskunst.

Eenvoudige bewegingen helpen onze persoonlijke houding te onderzoeken en te verbeteren. Mentale oefeningen bieden helderheid, focus en vrijheid van perspectief. Partneroefeningen leren ons gecentreerd, assertief en sensibel te zijn in de omgang met anderen. De training wordt cognitief en beeldend rijk ingebed met inzichten in de samenhang en dynamiek van o.m. maatschappij, fysiologie, natuur en cultuur.

Persoonlijk leiderschap gebaseerd op de principes van Taiji vormt de essentie van MENG Elementair werk. De training wordt nauwkeurig afgestemd op de organisatie, het team of de persoon en de specifieke vragen die actueel spelen.


De inzichten en technieken kunnen moeiteloos op kantoor – of de digitale werkvloer – worden toegepast. Ze passen in verloren momenten; wachtend op de lift of wanneer je de directiekamer binnenstapt. Zij bieden thuis een heilzaam alternatief voor bv. koffie, aspirine of slaappil. De trainingen worden staand of zittend op stoelen gedaan en vergen geen lenigheid, spierkracht, of speciale kleding.
Training kunnen op locatie, in-company of via videoconferentie worden aangeboden.


Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden:
mattijs@elementairwerk.nl

Voordelen van de training

  • Stabiele energie en doorzettingsvermogen
  • Durf en daadkracht
  • Intuïtieve en heldere communicatie
  • Heldere visie en onderscheidingsvermogen
  • Veerkracht en stabiliteit
  • Creativiteit en focus
  • Zelfkennis