In Company

Een inspirerende keynote lezing of workshop. Of een zorgvuldig samengesteld traject om jouw team een duurzame booster te geven. Hoe iemand ‘in zijn vel zit’ bepaald hoe hij functioneert. Investeren in mensen is daarom investeren in succes.

Premium online aanbod

Versterk de samenhang in jouw teams en bevorder het menselijk potentieel in jouw organisatie. Al vanaf 20 minuten per week krijgt het moreel een enorme boost.

Lunch Time Vitality


Wekelijks online Down-to-earth oefeningen die staand en soms zittend (op een stoel) gedaan worden. Mindful…

Lunch Time Vitality

Wekelijks online Down-to-earth oefeningen die staand en soms zittend (op een stoel) gedaan worden. Mindful bewegingen die helpen spanning los te laten en je energiek en gecentreerd te maken. Je aandacht en adem in je lichaam laten zakken optimaliseert circulatie en maakt je geest wakker en helder.

Deze fysieke en mentale training is gebaseerd op Qigong. Ze vereist geen lenigheid of atletische vermogens. Sport kleding is niet nodig en je zal waarschijnlijk helemaal niet hoeven te zweten. De uitdaging ligt er in je aandacht echt in je lijf te krijgen, wat een vergroting van je persoonlijke kracht en blijvend welzijn tot gevolg heeft.

Doel

• Opbouwen van vitaliteit en persoonlijk welzijn
• Helderheid van geest (kalmte en overzicht)
• Loslaten van spanning
• Ontwikkelen van fysieke en mentale veerkracht
• Versterken van de verbinding met je lichaam (en behoeften)
• Betere communicatie en creativiteit

Meta-tags

• Persoonlijke ontwikkeling
• Persoonlijk leiderschap
• Vitaliteit
• Mindfulness
• Stress management
• Mentale, emotionele en fysieke veerkracht
• Efficiëntie
• Taiji en Qigong

Praktische informatie

  • Online training via Zoom. (Account is niet nodig)
    Deelnemers krijgen een maand lang toegang tot voorgaande lessen op Youtube. Open registratie voor medewerkers.
  • Wekelijks 15 – 45 minuten les rond lunchtijd (of andere geschikte tijd).
  • Optioneel aansluitend 15 minuten extra persoonlijke vragentijd.
  • Geen ervaring nodig.

Investering

• Wekelijks online les van 15 – 45 minuten
• Video registratie tot een maand beschikbaar op Youtube. Exclusief voor ingeschreven deelnemers.
• Bijdrage is €1200 per maand tot 100 deelnemers (€3 per deelnemer per les).

Formats

Bied jouw team of een selecte groep geïnteresseerde medewerkers een traject van persoonlijke verdieping aan. Van een wekelijkse inspiratie sessie tot een diepgaand ontwikkelingstraject met persoonlijke begeleiding. Hieronder enkele voorbeelden die naar alle kanten kunnen worden aangepast. Met plezier bespreken wij jouw specifieke wensen.

Fit for work


Op regelmatige basis trainen biedt individuen een betere gezondheid en een montere geest. Delen in…

Fit for work

Op regelmatige basis trainen biedt individuen een betere gezondheid en een montere geest. Delen in zoiets elementairs als ademen en bewegen vergroot de sociale cohesie. Teams en organisaties profiteren zo van een uitstekend moreel en teruglopend ziekteverzuim.
In overleg verzorgen wij bijvoorbeeld wekelijks 3/4 uur training.


Online // Regelmatig 30 minuten tot 1 uur training // 10 – 300 personen

Work in progress


In acht weken ontwikkel je gedegen ervaring van een efficiënte psycho-somatische balans en krijg je…

Work in progress

In acht weken ontwikkel je gedegen ervaring van een efficiënte psycho-somatische balans en krijg je helder begrip van de betekenis daarvan voor jouw werk. Je leert enkele korte en krachtige routines die je naar believen in je dag kunt integreren om de gewenste kwaliteiten eigen te maken. In week 2 en 7 richt je je in kleine peergroups en de trainer op jouw persoonlijke ontwikkelvraag.


Online // 8 x 1 uur (waarvan 2 x 1 uur semi-individuele sessie) // 10 – 30 deelnemers

3V (Vitaliteit, Verbinding, Visie)


In dit traject kijken we naar de samenhang van vitaliteit – verbinding – visie en…

3V (Vitaliteit, Verbinding, Visie)

In dit traject kijken we naar de samenhang van vitaliteit – verbinding – visie en hoe dit zich verhoud tot de trits mens – organisatie – maatschappij. Deze training biedt deelnemers verdiepend inzicht in de eigen modus operandi en leert hen optimaal te navigeren binnen de turbulentie van werk en leven. Deze training wordt rijkelijk onderbouwd met theorie en geïllustreerd met filmbeelden.


Dag 1: Vitaliteit – Het belang van gezondheid, veiligheid en het vertrouwen (in ons vermogen).

Dag 2: Vitaliteit en verbinding – Waarom wij ons uitputten en waarom dat de organisatie geen goed doet

Dag 3: Motivatie Vijf drijfveren optimaliseren

Dag 4: 3 V’s en moeiteloosheid –  De efficiëntie van integriteit

Dag 5: En visie? – Het wiel opnieuw uitvinden


Live training // 5 dagdelen // 7 – 30 deelnemers

Workshops / Lezingen

Inspireer jouw team of organisatie met interactieve sessies op het gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling waarin kennis en ervaring hand in hand gaan. In een uur of twee verfrissen we onze kijk op zaken en krijgen we handvatten om dagelijks in de praktijk te brengen. Live, online of hybride. (Hieronder enkele van de meest populaire onderwerpen. Andere titels zijn o.m. Passie in de hand, Stress en overprikkeling, Je plek innemen en Onrust te lijf (Adem). Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.)

Kick off / pitstop / pilot


Een korte kickstart of energiser om het werkklimaat te optimaliseren. We trekken ons hoofd even…

Kick off / pitstop / pilot

Een korte kickstart of energiser om het werkklimaat te optimaliseren. We trekken ons hoofd even uit de cloud en zetten onze voeten stevig op de grond. Gezamenlijk komen we terug in het hier-en-nu, zetten een gunstige flow neer en verbinden ons met een heldere intentie.

Bent u geïnteresseerd maar wilt u eerst aan den lijve ondervinden wat MENG Elementair werk voor uw organisatie kan betekenen? Wij bieden u de mogelijkheid voor een aantrekkelijke prijs een pilot of workshop te beleven.


Live/online // ½ – 2 uur // 10 – 300 deelnemers

Loslaten / Veerkracht


De boog kan niet altijd gespannen staan. Maar hoe laat je los zonder controle te…

Loslaten / Veerkracht

De boog kan niet altijd gespannen staan. Maar hoe laat je los zonder controle te verliezen? Hoe hoog moet de spanning zijn om optimaal te functioneren? Je zenuwstelsel is een complex systeem dat verantwoordelijk is voor de kwaliteit van jouw leven en werken. In deze workshop leer je voeling te krijgen voor jouw optimale flow.

___

Takeaway: Je krijgt eenvoudige handvatten om los te laten met, maar ook zónder je attentie te laten verslappen. Je leert je aandacht ontspannen, helder en scherp te krijgen zodat je moeiteloos kan werken en leven.



Online of live training // 1 – 3 uur // 10 – 100 deelnemers

Omgaan met verandering


Verandering is de enige constante in het leven. Hoe wij omgaan met verandering hangt af…

Omgaan met verandering

Verandering is de enige constante in het leven. Hoe wij omgaan met verandering hangt af van onze innerlijke conditie. De mate waarin wij gespannen, gemotiveerd, onverschillig of juist boos op een situatie reageren bepaald uiteindelijk de uitkomst van die situatie! In deze workshop leer je efficient en monter te reageren – met behoud van je integriteit. Een ervaringsgerichte workshop die de voortdurende urgentie toont van de afstemming tussen structuur en flexibiliteit.

___

Takeaway: Je krijgt inzicht in de subtiele, ondermijnende reflexen die je star, traag en beperkt houden. Je leert ook vertrouwen op je eigen kracht, die groter is dan je denkt. Deze ervaringsgerichte workshop dient als tastbare inspiratie voor je werkstijl en leven.


Online of live training // 1 – 3 uur // 10 – 100 deelnemers

Bekijk ook het andere aanbod:

Wil jij de kern van de zaak ontwikkelen?

Bel of mail Mattijs!