Individueel


Jouw capaciteit in je huidige specialisme is evident. Maar je weet ook ‘dat je meer in je hebt’. Je weet dat er een diepere laag in jou aanwezig is die je effectief hebt geparkeerd, precies om te komen waar je nu bent. Dat er een smaak of kleur aan het leven zit – en misschien ook je werk – die nu nog buiten jouw spectrum valt.

De sportschool, psycholoog of huisarts bieden geen instructeur of sparringpartner op fysiek én geestelijk niveau. En wanneer de boksschool te eendimensionaal is en de yoga te vaag, wil jij misschien een no-nonsense holistische benadering van jou als mens geheel. Wil je misschien een persoonlijk afgestemde training voor het optimaliseren van jouw psycho-somatische conditie.

Een-op-een training
Bespreek met Mattijs jouw wensen voor individuele training. Laat je zelf in een of twee sessies op een nieuw spoor zetten, of integreer de gewenste kwaliteiten in de basis van je systeem middels een langer traject. Online of in Studio MENG in het Zeehelden kwartier in Den Haag.

Begeleiding op het gebied van

  • Fysieke en geestelijke conditie in de breedste zin van het woord
  • Persoonlijke houding en presentatie
  • Zingeving
  • Emotionele balans
  • Zelfvertrouwen


MANKRACHT – Dao van de Man
Ben jij nieuwsgierig naar de motivatie achter de mechanische routine die jou gewoonlijk door de dag sleept? Ben je bereid je verhaal los te laten en je met hart én nieren te verbinden? Stap met een selecte groep mannen in een diepgaand traject voor persoonlijke ontwikkeling. In vijf weekends maak je kennis met de drijfveren die ten grondslag liggen aan jouw handelen en optimaliseer je innerlijke conditie. Lees hier meer over dit unieke traject voor leiders, krijgers en creatievelingen.

Rebird / Elementair werk
Persoonlijk leiderschap is geen vaardigheid en geen kwestie van kennis. Het gaat over wie je bent als leider. Hoe groter het verschil tussen wie je bent en hoe je doet, hoe meer spanning en weerstand jij en de ander ervaren. Dat verschil laten roofvogels feilloos zien. In samenwerking met Fares Boustanji van Rebird bieden wij een workshop waarin jouw persoonlijke leiderschap op heldere wijze manifest wordt en waarin je de vaardigheden krijgt aangereikt om hier mee aan het werk te gaan. Neem contact op om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden.

Bekijk ook het andere aanbod: