Alliantie

“The best strategy relies upon an unlimited set of responses. “ – Morihei Ueshiba

Veelal gemunt als de ‘fysieke dimensie van leiderschap’ betrekt Elementair werk de héle mens in de training.

Mattijs heeft de afgelopen jaren met verschillende trainers en bureaus samengewerkt in het tot stand brengen van leiderschap trajecten. Deze allianties variëren van een eenvoudige thematische aansluiting tot creatieve samenwerking in de totstandkoming van het beoogde traject.

In alle gevallen raakt Elementair werk een unieke en veelal onontgonnen dimensie van use-of-self; de conditie die ten grondslag ligt aan het functioneren van de mens.

Ik ben benieuwd hoe wij tot méér dan de som der delen kunnen komen!


Ben je voor jou programma op zoek naar:

Warming-up van lichaam en geest

Een kickstart of energiser om het werkklimaat te optimaliseren? Even het hoofd uit de cloud en de voeten stevig op de grond? Gezamenlijk terug in het hier-en-nu zetten we een gunstige flow neer en verbinden ons met een heldere intentie.

Inhoudelijke bijdrage


Verdiep jouw programma met een substantiële toevoeging van de principes van belichaamd leiderschap. Elementair werk stemt zich nauwkeurig af op de thema’s en doelstellingen die jij voor dit team of deze organisatie voor ogen hebt.

Inspirerende samen-werking

We creëren samen een doeltreffend programma voor dit team of deze organisatie. Ons beider expertise leidt tot meer dan de som der delen!

Ik bespreek graag of een samenwerking met Elementair werk voor ons beiden een goed idee zou kunnen zijn!

Mail of app mij direct om een afspraak te maken! (Omdat ik nu een groot deel van de tijd in Indonesië ben maak ik graag een video afspraak. Koud bellen niet altijd geschikt.)


Bekijk ook het andere aanbod:

Ontdek de innerlijke kracht van leiderschap!

Bel of mail Mattijs!